1. Thuis
  2. |
  3. Trampolines

Trampolines

Vind de perfecte trampoline voor jou en je gezin.

X

5 redenen om te kiezen voor north trampoline! 

  • Trampolines van topkwaliteit, ontworpen en ontwikkeld in Zweden
  • Innovatieve veiligheidsoplossingen met North Safety Systems
  • Buitengewone prestaties dankzij North Performance Systems
  • Lange duurzaamheid en goede garantietermijn
  • Meer veerkracht en meer plezier!

Welke maat trampoline is de juiste keuze? 

Om je springervaring en plezier te maximaliseren, raden we je altijd aan een van onze grote maten te kiezen.

Indien je weinig ruimte hebt in je tuin, zijn er tevens kleinere maten trampolines bij ons beschikbaar.

Voor welke vorm moet ik kiezen: rond, ovaal of rechthoekig? 

De klassieke ronde trampoline heeft een groot en speels springoppervlak.
 
De ovale vorm biedt buitengewone prestaties en een langer springoppervlak, wat zeer geschikt is voor trucjes en acrobatiek.
 
De rechthoekige modellen zijn afgestemd op springers die de allerbeste prestaties wensen!


Stevige en veilige trampolines voor maximale prestaties

 

BOOST! - meer beweging, meer energie!

Onze ambitie is plezier creëren en de gezondheid stimuleren voor springers over de hele wereld. Met een trampoline van North Trampoline beleef je de ultieme springervaring die je een boost geeft, je grenzen uitdaagt en die je sprongen naar een geheel nieuw niveau brengt!


Meer boost. Simpel.


 

Een springervaring van wereldklasse!

We focussen ons 100% op het creëren van de ultieme springervaring voor jou.
Alle trampolines van North Trampoline hebben innovatieve oplossingen voor veiligheid en bestaan uit een stevige constructie en hoogwaardige onderdelen voor een duurzame toekomst.

 

In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie trampolines in verschillende vormen, formaten en kleuren. Kies je een klassieke ronde trampoline, een ovale trampoline of een grote rechthoekige trampoline voor nóg betere prestaties?

Onze bestverkochte trampoline, de Explorer, is bijzonder geliefd sinds de introductie in 2013 en nu zowel verkrijgbaar als een ronde, ovale als een rechthoekige trampoline. De Pioneer is het perfecte instapmodel voor het actieve gezin en heeft een zachte, speelse bounce die geschikt is voor zowel kleine, als grote springers. Voor de fanatieke springer die het allerbeste wil op het gebied van tuintrampolines, hebben we de Performer - een rechthoekige performance-trampoline met uitschuifbare veren van Zweedse makelij en met een hoogwaardige springmat.

 

Alle North Trampoline trampolines zijn uitgerust met een veiligheidssysteem (NSS) dat bestaat uit een reeks extra veiligheidsvoorzieningen, zoals veerbescherming en Zero-Gap-ritsen voor het veiligheidsnet. Aanvullend hebben onze trampolines verschillende innovatieve performance-functies (NPS) voor extra veiligheid en nog betere springprestaties.

 

Als je advies nodig hebt bij de aanschaf van een trampoline, staat ons deskundige personeel klaar om je te helpen bij het kiezen van je trampoline.

X

Cookie-instellingen