Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

North Trampoline – de beste en veiligste trampolines

 

North Trampoline staat voor veiligheid

Trampolines van North Trampoline zijn ontworpen met de focus op kwaliteit, veiligheid en buitengewone stuitereigenschappen

De trampolines van North Trampoline zijn uitgerust met het unieke veiligheidssysteem HPS, Horizon Protection System, wat voor een nieuwe dimensie van veiligheid zorgt. 
Dit betekent dat de jumper niet vast komt te zitten in de veren
 

Een trampoline voor iedereen

North Trampoline heeft een grote selectie met trampolines voor elke behoefte. Weet jij naar welke soort trampoline je op zoek bent? Geef je de voorkeur aan een ronde of ovale trampoline? Houd je van een zachte of juist een krachtige vering?
 
Lees alsjeblieft onze FAQ bij ‘Stories’ voor meer informatie en advies voor je aankomende aankoop van een North Trampoline.
 

Wij houden van trampolines - jij ook?

We delen graag foto's en edits van onze klanten op onze social media. Niets maakt ons blijer dan iemand te zien die van zijn of haar North Trampoline geniet. Misschien heb je een creatieve manier bedacht om de trampoline in je tuin neer te zetten, of heb je je kinderen gefilmd die de trampoline gebruiken zoals alleen kinderen dat kunnen? Hoe dan ook, we willen het heel graag zien! Aarzel niet om je ervaringen te posten op onze Facebook of Instagram. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.