Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

Thuis /

Accessories


Accessoires – haal nog meer plezier uit je North Trampoline

Voor veel mensen geeft een North Trampoline al genoeg plezier - wat is er nu leuker dan een veilige een hoogkwalitatieve trampoline? In deze categorie vind je geen accessoires die nodig zijn om voor een geweldige springervaring, nee, hier vind je leuke en veilige oplossingen die je springervaring alleen maar nóg leuker en veiliger maken.

North Trampoline staat voor Veiligheid en Kwaliteit


Een trampoline van North Trampoline wordt altijd geleverd met een veiligheidsnet. Zelfs onze verlaagde trampoline, de zogenaamde lage modellen, hebben een veiligheidsnet dat in overeenstemming is met de huidige praktijk en voorschriften. Vroeger, toen er nog geen regels waren over veiligheidsnetten, gebeurden de meeste ongelukken op trampolines met kinderen die over de rand van de trampoline vielen. Tegenwoordig worden de meeste trampolines geleverd met een veiligheidsnet en vindt het grootste deel van de ongelukken alleen nog maar plaats bij de ingang naar de trampoline. Kleine kinderen raken wel eens gewond wanneer ze proberen van de trampoline af te klimmen. Bij North Trampoline willen we dit soort ongelukken voorkomen met behulp van onze North Base.
 
North Base is een platform dat wordt bevestigd aan de trampoline, wat het in- en uitstappen veiliger maakt. Met de trap kunnen kinderen op de trampoline klimmen en wanneer ze klaar zijn, kunnen ze veilig weer naar beneden glijden. Leuk én veilig!
 

Actief spelen met North Trampoline


Kinderen hebben van zichzelf een enorme verbeeldingskracht. Dat betekent echter niet dat accessoires een al fantasierijke dag niet nóg mooier kunnen maken! Met de North Basketball Hoop en ball verandert de trampoline in een basketbalveld waar een sprong op de springmat iedereen laat vliegen als een professionele basketbalspeler.
 

Regen, wind en vuil – een fluitje van een cent voor North Trampoline


De trampolines van North Trampoline zijn ontworpen om alle soorten noordelijke weersomstandigheden te weerstaan. Een anker kan op een winderige herfstdag echter een goed idee zijn. Met vier stevige haken blijft de North Trampoline stevig op de grond staan.
 
Heb je nog andere vragen over de Trampolines van North? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je vindt de contactgegevens hier.