1. Thuis
  2. |
  3. Accessoires

Accessoires

Accessoires voor je trampoline

Nog meer plezier. Nog veiliger. De mogelijkheden zijn eindeloos!Accessoires voor je trampoline 

 

Nog meer actie op je trampoline!

Met een North Trampoline basketbalnet slamdunk je als een basketbalpro! Het basketbalnet past op al onze trampolines die een veiligheidsnet hebben en wordt geleverd met een zachte bal die perfect geschikt is voor trampolines!


JumpGames is het spel voor op je mobiele telefoon waarmee je je trampolinesprongen naar een hoger niveau tilt. De activity tracker (inbegrepen) kun je om je been of pols dragen en synchroniseert met de app op je telefoon. Ontdek de leuke spelletjes in de app die de hoogte van je sprongen, rotatie en zelfs je tijd in de lucht meet. Breek je persoonlijke record of daag je vrienden of andere springers wereldwijd uit!
 

 

Ladder en platform voor je trampoline 

Al onze trampolines (behalve de Athlete) worden geleverd met een veiligheidsnet. Omdat onze trampolines hoger zijn, is het handig om een ladder te kopen waarmee het gemakkelijker is om op de trampoline te komen. We hebben twee varianten: de Ladder en Ladder+.

 

Bekijk het North Platform voor kleinere kinderen. Met dit platform wordt het nog eenvoudiger om veilig de trampoline op en af te stappen - je kunt zelfs een leuke glijbaan toevoegen!

 

 

De ankerset voor je trampoline 

Als je trampoline op een onbeschutte plek staat, raden we een ankerset voor de trampoline aan. Hiermee kun je de trampoline stevig in de grond bevestigen. De verankering zorgt voor extra bescherming, bijvoorbeeld bij harde wind. 

 

 

Airtracks 

Naast trampolines bieden wij aanvullend ook airtracks aan. Met de North Airtracks kun je thuis veilig allerlei trucs en gymnastiekoefeningen doen. De North Airtracks kun je zowel binnen als buiten gebruiken en ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Ze worden geleverd met een handige tas en pomp.

 

 

Vragen over accessoires voor trampolines? 

Aarzel niet om contact op te nemen met ons team als je vragen hebt over trampoline-accessoires.

X

Cookie-instellingen