Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

Thuis  /  Stories / Het verlagen van een trampoline
TEXT_STORIES  >  Het verlagen van een trampoline

Het verlagen van een trampoline

Een discrete manier om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen

Een verlaagde trampoline, ook wel bekend als een in-ground trampoline, is de kers op de taart in je tuin. Of de trampoline nou is aangeschaft om op te trainen, of voor de kinderen om op te spelen en sporten, de trampoline biedt voor ieder wat wils.

Verlaagde trampolines zijn de afgelopen jaren in populariteit gestegen. Van een product dat alleen in de meest exclusieve buurten stond, tot een veelgezien toestel in heel Scandinavië. Een verlaagde trampoline zal het makkelijker maken voor iedereen om erop en eraf te klimmen. Met een hoogte van slechts 30 centimeter vermindert het valongevallen aanzienlijk.

Onthoud;
De belangrijkste stap bij het monteren van de trampoline is de kuil in de grond eronder. De functie van de kuil is deels om plek te bieden aan de springende persoon, maar ook om een luchtstroom te creëren om het springen zachter te maken. Daarom is het belangrijk om de trampoline altijd boven een uitgegraven kuil te plaatsen.

 

EXPLORER OVAL LOW

DO NOT measure and dig before assembling springs and jumpmat. The frame contracts and dimensions are altered.

 


CHALLENGER / EXPLORER ROUND LOW

DO NOT measure and dig before assembling springs and jumpmat. The frame contracts and dimensions are altered.

 

 

Zorg = Duurzaamheid
Trampolines van North Trampoline worden gemaakt van materialen die bestand zijn tegen het Scandinavische klimaat, maar als je wilt dat de trampoline langer meegaat dan verwacht, raden we aan dat je de trampoline opbergt wanneer het springseizoen over is. 

We raden aan om alle zachte onderdelen en veren tijdens de winter binnen op te bergen. Het frame kan gemakkelijk buiten blijven staan. Denk eraan om de kuil te bedekken, zodat kinderen of kleine dieren er niet in kunnen vallen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen worden door de kuil met houten planken te bedekken. Een dekzeil beschermt de kuil tegen de ophoping van water.