Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

NSS


NORTH SAFETY SYSTEMS

NSS - North Safety Systems - is de verzamelnaam voor onze verschillende veiligheidsconcepten.

 

Onder de verzamelnaam NSS introduceren we nieuwe, innovatieve en betrouwbare veiligheidsconcepten. Ons doel is om potentiële gevaren op de trampoline te voorkomen, zodat de gebruiker zo veilig mogelijk kan springen.

 

NSS SPECIFICATIE, TRAMPOLINES 2020-

 

 

NSS SPECIFICATIE, TRAMPOLINES 2013 - 2019

PIONEER / ADVENTURER  EXPLORER / CHALLENGER 
  • Spring Guard - veerbescherming
  • Zelfsluitende ingang
  • Zero Gap Safety aansluitend veiligheidsnet
  • Veerbeschermingsverbinding
  • Zelfsluitende ingang

Alle producten van North Trampoline voldoen aan de Europese Algemene Productveiligheidsrichtlijn 2001/95/EG, de Speelgoedveiligheidsrichtlijn 2009/48/EG en de normen van beide richtlijnen. North Trampoline voldoet ook aan de wetgeving over het gebruik van chemische stoffen zoals beschreven in REACH nr. 1907/2006 en de daaropvolgende wijzigingen, het regelgevingskader voor chemische stoffen van de EU.

 

We dragen bij aan veiligere producten/trampolines door deel te nemen aan het schrijven en ontwikkelen van nieuwe veiligheidsnormen op de Zweedse en Europese markten. Onze technische experts nemen deel aan technische commissies in Zweden en Europa. Als bedrijf zijn we lid van het SIS, het Zweedse instituut voor standaardisering, en dragen we ook technische expertise bij aan de Europese standaardiseringsorganisatie, CEN.

 

 

 
s