Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

Tiril Sjåstad Christiansen (NO)

Tiril is een Noorse freestyle skiër, geboren in 1995 in Geilo. Ze won haar eerste Winter X Games medaille op het onderdeel slopestyle tijdens de Winter X Games XVII in Aspen, Colorado.
 

Tiril is een toegewijde flipper en gebruikt de North Athlete om haar trucs te oefenen en te verbeteren.

 

Instagram 
Facebook

 


Jesse Heffels (NL)

Jesse Heffels is turner en professioneel YouTuber, met de focus op flipping en trampolines. Jesse is geboren in Nederland op 8 augustus 1997. Jesse reist de wereld rond op zoek naar evenementen en locaties waar hij kan flippen en is bekend in de community met zijn motto "Skitta Comitta" wat staat voor "Het laatste zetje om je angsten te overwinnen".
 

Youtube
Instagram

 


Emil Granbom (SE)

Emil Granbom uit Falun, Zweden, stond voor het eerst op ski's toen hij slechts twee jaar oud was. Tijdens zijn jeugd was hij in de zomers voortdurend op zijn trampoline te vinden, zodat hij zijn trucs op de ski's kon uitvoeren als de sneeuw kwam. In 2015 werd hij geselecteerd voor het Junior Wereldkampioenschap en later werd hij geselecteerd voor de Olympisch Jeugdspelen in Lillehammer in 2016


Goud bij het Zweedse kampioenschap tijdens Big Air 2019
Goud bij het Zweedse kampioenschap tijdens Big Air 2017
 

Instagram
Youtube
 


Melvin Jandermark (SE)

Melvin Jandermark is één van de meest progressieve GTramp jumpers van Zweden op dit moment. Melvin is zeer betrokken bij de Europese trampolinesport en wordt vaak uitgenodigd voor trampoline evenementen wereldwijd. Melvin heeft ook zijn eigen trampolinepark in het zuiden van Zweden, het Limitless backyard trampoline park
 

Instagram

 


Dominique Lewis (US)

Dominique Lewis is een Amerikaanse professionele tumbler/tricker, social media influencer en tricking/tumbling/turn coach geboren in Detroit Michigan in 1992. Dominique wil zichzelf elke dag een stapje verder pushen om beter te zijn dan hij gisteren was, zowel in zijn trainingen als privé, en wil anderen inspireren om alles uit zichzelf te halen. Waarom tumbling? "Omdat het me de vrijheid geeft om mezelf te pushen en mezelf uit te drukken door middel van creatieve lichaamsbeweging..
 

Instagram
Youtube
 

 


 

 

 

Meer van onze atleten::

 

 

 

 

 

 
s