Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

Thuis  /  Stories / FAQ
TEXT_STORIES  >  FAQ

FAQ

Denk je erover na een trampoline te kopen? Zoek niet verder.

 

Welke vorm trampoline is het meest geschikt voor mij? 

Er zijn een aantal verschillende aspecten om rekening mee te houden bij het kiezen tussen een ronde, ovale of een rechthoekige trampoline.


Rond

Een ronde trampoline is een klassieker. Het voordeel van een ronde trampoline is het grote oppervlak om op te springen en het feit dat de flipper naar het midden van de mat getrokken wordt. Hierdoor wordt het risico op botsingen met het net voor onervaren flippers weggenomen.


Ovaal

Als je een kleinere tuin hebt of het lastig vindt om een trampoline te vinden die in je tuin past, is een ovale trampoline waarschijnlijk de beste optie voor je. De ovale vorm biedt goede stuitereigenschappen. Als de betreffende flipper graag salto's maakt of als je op zoek bent naar het gevoel van meer ruimte, dan is een ovale trampoline wellicht de juiste optie voor je.

Rechthoekig

Dit is de vorm voor atleten. De North Athlete en de North Performer Revolution zijn speciaal ontworpen voor atleten en ervaren flippers. Rechthoekige trampolines geven meestal een zwaardere kick-back. De North Athlete heeft geen veiligheidsnet en wordt niet aanbevolen voor kinderen.

 


Hoe lang duurt het om een trampoline op te zetten?

Afhankelijk van het model dat je kiest, varieert de tijd voor het opzetten van een nieuwe trampoline tussen de twee en de twee en een half uur voor twee personen. Op ons YouTube-kanaal kun je verschillende montagevideo’s vinden.
 

Waarom zou ik investeren in een premium trampoline?

We willen dat je vertrouwen hebt in je geweldig uitziende trampoline die vele jaren mee zal gaan:
Kwaliteit, prestatie en veiligheid zijn de belangrijkste aspecten wanneer we trampolines ontwikkelen, ontwerpen en produceren. Het frame van een North Trampoline zal altijd stevig zijn, het veiligheidsnet en het kussen zullen altijd van duurzame materialen gemaakt worden en onze veren worden zorgvuldig getest en aangepast aan elke trampoline in ons assortiment.
- Al onze trampolines hebben een CE-certificatie en we voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Daarnaast laten we gecertificeerde testinstituten al onze trampolines testen, om ervoor te zorgen dat ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Je kunt meer te weten komen over hoe we met onze producten werken bij "Over North".
 


Waar kan ik reserveonderdelen vinden voor de North Trampolines? 

We bieden een reeks aan verschillende reserveonderdelen aan.
 

Hoe leveren jullie mijn bestelling?

Je bestelling wordt geleverd door een transportbedrijf.
 


Kan ik mijn aankoop annuleren?

Ja. Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen te annuleren.

 


Waar kan ik jullie trampolines proberen?

We hebben showrooms in heel Scandinavië en Noord-Europa. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@northtrampoline.com