Klantenservice  | 
  1. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle koopovereenkomsten tussen North Trampoline (Avero Handelsgesellschaft mbH, HRB16201) en alle klanten in zowel Nederland als België. Afwijkende voorwaarden zijn niet geldig, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Als één van deze bepalingen – om welke reden dan ook – niet wordt toegepast, zal dit geen invloed hebben op de geldigheid van de overige voorwaarden. 
 

Garantie
Op al onze producten heeft u minstens één jaar garantie (niet geldig op verbruiksartikelen). De garantie is van toepassing op productie- en ontwikkelingsfouten die veroorzaakt zijn door de fabriek/fabrikant/leverancier, tenzij anders vermeld op het moment van aankoop. Als een product defect is dient u North Trampoline zo snel mogelijk te informeren Lees meer.
 

Retourneren
Als u een bestelling annuleert die al is verpakt en klaargemaakt voor verzending, wordt €20 verwerkingskosten in rekening gebracht. North Trampoline volgt de wet met betrekking tot de consumentenbescherming en biedt haar klanten bovendien een 30-dagen retourrecht, geldend vanaf het moment dat de klant de producten in ontvangst heeft genomen. We raden aan de producten in de originele verpakking te retourneren. Als u de originele verpakking niet meer heeft, kan dit leiden tot een waardevermindering van de producten.
 

Als het product intensief gebruikt is (en meer dan nodig om een goede indruk te krijgen van de functies of eigenschappen van het product), is de klant verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product die ontstaan is gedurende de periode dat de klant het product in zijn/haar bezit had.
Als het product in een acceptabele staat naar ons is geretourneerd, wordt het volledige bedrag van de oorspronkelijke bestelling terugbetaald nadat ons personeel de producten heeft geïnspecteerd. De klant is zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
 

Voordat u het product terugstuurt, verzoeken wij u om het bijgevoegde formulier in te vullen en te versturen naar info@northtrampoline.nl of info@northtrampoline.be. U kunt uw retourzending ook direct aanmelden via ons online formulier op www.northtrampoline.nl Print het formulier vervolgens en voeg het bij uw retourzending. Als de retourzending grote producten bevat die niet per post kunnen worden verzonden en bezorging door een bezorgbedrijf vereist is, dan helpen wij u bij het retourneren. De kosten van de retourzending zijn in deze gevallen 99 euro inclusief BTW.
 

Klachten
In het geval van klachten dient de klant North Trampoline onmiddellijk te informeren na het ontdekken van de gebreken aan het product. North Trampoline volgt de wet met betrekking tot consumentenbescherming. In het geval van een geschil, kunt u het online platform voor geschillenbeslechting (OS) van de Europese Commissie raadplegen (ec.europa.eu/consumers).
 

Terugbetaling
U heeft recht op terugbetaling als u het product retourneert of uw aankoop annuleert. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door North Trampoline terugbetaald.

 

Klantenservice
U kunt contact opnemen via e-mail in het Engels met North Trampoline op: info@northtrampoline.nl.
In België kunt u ons bereiken of mailen naar info@northtrampoline.be.
Onze klantenservice antwoordt u in het Engels!  

 

Bedrijf:
North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH
ATT: Kreykamp Logistics
Herrenpfad-Süd 34
41334 Nettetal
Germany


Overmacht
In geval van oorlog, natuurrampen, stakingen, regeringsbesluit, onvermogen om aan grondstoffen te komen, of in een vergelijkbaar geval van overmacht kan North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH, niet verantwoordelijk gehouden worden voor geleden schade.

 

Privacybeleid
Bij elk bezoek op northtrampoline.nl, verzamelen wij informatie die we gebruiken om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en om de effectiviteit van onze marketingactiviteiten te meten. Hier kunt u lezen hoe Avero Handelsgesellschaft mbH informatie verzamelt, gebruikt, deelt en beschermt. Als u verder nog vragen heeft of meer informatie wenst over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@northtrampoline.nl of info@northtrampoline.be. Het verzamelen van persoonsgegevens gebeurt volgens de regels van de huidige wetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU. De persoonsgegevens die we verzamelen worden alleen gebruikt om onze verplichtingen jegens onze klanten na te komen. Wij verkopen nooit persoonsgegevens door aan derden.


Avero Handelsgesellschaft mbH verzamelt persoonsgegevens als: 

• Avero Handelsgesellschaft mbH een contract met u moet afsluiten 
• U Avero Handelsgesellschaft mbH daartoe toestemming heeft gegeven  
• Avero Handelsgesellschaft mbH een legitieme reden heeft om uw persoonsgegevens te verzamelen
• Avero Handelsgesellschaft mbH daartoe wettelijk verplicht is
 

Avero Handelsgesellschaft mbH bewaart persoonsgegevens zolang de doeleinden in dit privacybeleid dat vereisen.
 

Als inwoner van de Europese Economische Ruimte worden uw persoonsgegevens beschermd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 

Als u wilt weten welke persoonsgegevens bewaard worden of als u wilt dat uw persoonsgegevens uit het systeem verwijderd worden neem dan contact met ons op via info@northtrampoline.nl of info@northtrampoline.be.

U heeft recht op de volgende gegevens bescherming:

-Het recht van inzage, wijzigen en verwijderen van uw persoonsgegevens
-Het rechtop een rectificatie
-Het recht op bezwaar
-Het recht op beperking van gegevens
-Het recht om gegevens te verplaatsen
-Het recht om toestemming te weigeren

  

 

Copyright
Alle afbeeldingen, tekstselecties, arrangementen en alle software vallen onder het Auteursrecht of Copyright© 2021 North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH.
Alle handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van North Trampoline die hierin worden gebruikt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken. U mag handelsmerken van North Trampoline op geen enkele manier gebruiken, kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, verzenden, distribueren of wijzigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Het gebruik van handelsmerken van North Trampoline op een andere website of netwerkcomputeromgeving is niet toegestaan.


© 2021 North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH - Alle rechten voorbehouden.
X

Cookie-instellingen