Snelle leveringen Zweeds design en veiligheid 

 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen
Op alle zakelijke relaties tussen North Trampoline en de klant zijn de geldende voorwaarden van toepassing, Afwijkende voorwaarden of algemene voorwaarden van de klant zijn niet geldig, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Als één van deze bepalingen – om welke reden dan ook – niet wordt toegepast, zal dit geen invloed hebben op de geldigheid van de overige voorwaarden. 
 

Garantie
We bieden een garantie van ten minste één jaar op alle producten in ons assortiment (niet geldig op verbruiksartikelen). De garantie is van toepassing op productie- en ontwikkelingsfouten die veroorzaakt zijn door de fabriek/fabrikant/leverancier, tenzij anders vermeld op het moment van aankoop. De klant heeft in geen geval méér wettelijke rechten ten opzichte van North Trampoline dan North Trampoline zelf ten opzichte van de respectievelijke fabrikanten.
Lees hier meer.
 

Retourneren
Als jij als klant een bestelling annuleert die al is verpakt en klaargemaakt voor verzending, worden er €20 verwerkingskosten in rekening gebracht. North Trampoline volgt de toepasselijke wettelijke basis voor consumentenbescherming en biedt haar klanten bovendien een 30-dagen retourrecht, geldend vanaf het moment dat de klant de producten in ontvangst heeft genomen. We raden aan de producten in de originele verpakking te retourneren. Als je de originele verpakking niet meer hebt, kan dit leiden tot een waardevermindering van de producten.

Als het product intensief gebruikt is en meer dan nodig om een goede indruk te krijgen van de functies of eigenschappen van het product, is de klant verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product die ontstaan is gedurende de periode dat de klant het product in zijn/haar bezit had.
Als het product in een acceptabele staat naar ons wordt geretourneerd, wordt het volledige bedrag van de oorspronkelijke bestelling terugbetaald nadat ons personeel de producten heeft geïnspecteerd.
De klant is zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Voordat je het product terugstuurt, vragen wij je om het bijgevoegde formulier in te vullen en te versturen naar info@northtrampoline.nl Je kunt je retourzending ook direct aanmelden via ons online formulier op www.northtrampoline.nl Print het formulier vervolgens en voeg het bij je retourzending. Je kunt het product versturen naar:
 

North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH
ATT: Kreykamp Logistics
Herrenpfad-Süd 34
41334 Nettetal
Germany
 

Als je retourzending grote producten bevat die niet per post kunnen worden verzonden en bezorging door een bezorgbedrijf vereist is, helpen wij je graag bij het retourneren. De kosten van de retourzending zijn in deze gevallen 99 euro inclusief BTW.
 

Klachten
In het geval van klachten dient de klant North Trampoline onmiddellijk te informeren na het ontdekken van de gebreken aan het product. North Trampoline volgt de huidige wettelijke basis voor consumentenbescherming. In het geval van een geschil, kun je het online platform voor geschillenbeslechting (OS) van de Europese Commissie gebruiken (ec.europa.eu/consumers).
 

Garantieaanvragen:
Als particulier heb je recht op garantie gedurende twee jaar vanaf de ontvangst van het product bij aankoop van nieuwe producten. Dit geldt voor defecten die het gevolg zijn van een oorspronkelijke fout van het product.
Stuur je klacht zo snel mogelijk na het ontdekken van het defect op. Als klachten later dan 6 maanden na ontvangst van het product of na het verstrijken van de garantieperiode ontvangen worden door North Trampoline, ligt de bewijslast bij de klant, d.w.z. de klant dient te bewijzen dat het defect al vanaf het begin aanwezig was.
 

Terugbetaling
Als klant heb je het recht op een terugbetaling als je je product retourneert of je aankoop annuleert. Het geld wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door North Trampoline terugbetaald. Als je de aankoop annuleert vanwege een late levering of een klacht, wordt het geld terugbetaalt binnen 14 dagen nadat je North Trampoline geïnformeerd hebt over je annulering.

 

Klantenservice
North Trampoline streeft ernaar alle zorgen en vragen met betrekking tot het aankoop- en bestelproces toe te lichten. Je kunt altijd contact opnemen met North Trampoline via e-mail info@northtrampoline.nl
 

Bedrijf:
North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH
ATT: Kreykamp Logistics
Herrenpfad-Süd 34
41334 Nettetal
Germany


Force Majeure
North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH, noch jij bent verantwoordelijk voor schade of voor vertragingen of fouten in de uitvoering als gevolg van handelingen of gebeurtenissen die buiten de redelijke macht liggen, inclusief en zonder beperking: brand, bliksem, explosie, stroomuitval of stroomstoring, water, overmacht, oorlog, revolutie, burgerlijke commotie of daden van burgerlijke of militaire autoriteiten of algemene vijanden, elke wet, regel, regulering, verordening of eis van elke overheid of rechtspersoon, of arbeidsonrust, inclusief en zonder beperking stakingen, vertragingen, protesten of boycots, onvermogen om aan grondstoffen te komen, transportfaciliteiten, brandstof- of energietekorten of het handelen of nalaten van andere gebruikelijke vervoerders.

 

Privacybeleid
North Trampoline verzamelt niet bewust persoonlijke identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als je denkt dat jouw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we je ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en dan zullen we ons uiterste best doen om dergelijke informatie zo snel mogelijk uit onze administratie te verwijderen.

 

Copyright
Alle site-ontwerp, afbeeldingen, tekstselecties, arrangementen en alle software vallen onder het Auteursrecht of Copyright© 2019 North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH.
Alle handelsmerken, dienstmerken en handelsnamen van North Trampoline die hierin worden gebruikt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken. Je mag handelsmerken van North Trampoline op geen enkele manier gebruiken, kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, publiceren, verzenden, distribueren of wijzigen zonder enige voorafgaande schriftelijke toestemming. Het gebruik van handelsmerken van North Trampoline op een andere website of netwerkcomputeromgeving is niet toegestaan.


© 2021 North Trampoline, Avero Handelsgesellschaft mbH - Alle rechten voorbehouden.